Welke mogelijkheden zijn er met de scanmodule?

 Indien je ervoor opteert om met behulp van barcode scanners de tickets aan de ingang te controleren heb je 2 opties, ofwel doe je dit aan de hand van een PDA scanner ofwel met een laptop en draadscanner.

Wanneer je kiest voor de optie PDA dan wil dit zeggen dat er draadloos tewerk wordt gegaan met ingebouwde netwerk voorzieningen. Dit kan zowel mobiele data zijn (hiervoor moet wel een sim kaart aangebracht worden) of via wifi. De wifi verbinding is meestal sneller en stabieler. De software die nodig is om van start te kunnen gaan is ook al voor geïnstalleerd op de PDA scanners.

Voor het gebruiken van de laptop met draadscanner heb je internet nodig (WIFI of met draad), de software die nodig is om van start te kunnen gaan is gratis te downloaden via deze website, je kan software vinden onder je ticketverkoop bij ticketvalidatie.

Huurprijzen

Indien gewenst, kan u barcode scanners en PDA’s huren van antigonetickets.be:

De huurprijzen kunt u opvragen bij info@antigonetickets.be

De barcode scanners en PDA’s kunnen door de organisator afgehaald worden bij antigonetickets.be, en dienen op hetzelfde adres te worden terug gebracht.

Indien de organisator ervoor kiest om de barcode scanners en PDA’s per post te laten verzenden, worden de verzendingskosten betaald door de organisator.

De organisator is verantwoordelijk voor verlies, diefstal of schade aan de barcode scanners. 

Tags: Evenementen & Ticketverkoop