Wat zijn de verschillende fysieke tickettypes?

Er zijn 3 types tickets:

- Default A4: Dit is het standaard tickettype. Het enige grafsche item hierop is het logo van de organisator rechtsboven en een klein logo van antigonetickets.be rechtsonder met de woorden: "Powered by". Dit ticket met uw evenementinfo is zodanig gemaakt dat we de A4 optimaal vullen en er geen extra grafische elementen nodig zijn.   
- Custom A4: Een ticket waarvoor de Organisator een pdf moet aanleveren met de grafische elementen die hij wenst. De layout hiervan moeten we nog maken. Hierop zal een kleiner lettertype gebruikt worden en zal alles veel compacter worden gemaakt zodat de organisator ruimte krijgt voor zijn grafische elementen. Het logo van de organisator zal hij in de pdf moeten verwerken en zal niet door antigonetickets.be worden toegevoegd op het ticket zoals wel het geval is voor de default ticket.     
- Kassa A4/3 - Optioneel: Verkoop aan de kassa en voorverkooppunten waar we het ticket terugbrengen tot 1/3 van een A4. Deze tickets worden in bulk afgeprint en kunnen op dat ogenblik ook gemakkelijk versneden worden.

Tags: Evenementen & Ticketverkoop